Mottó: A földharc illetve grappling óriási előnye, hogy teljes intenzitású küzdelmet tesz lehetővé minimális sérülésveszéllyel. Testtel végzett sakkjátszmához hasonlíthatjuk, melyben több lépéssel előre kell gondolkoznunk és ismernünk kell az indításokat és a válaszlépéseket a győzelmünkhöz.
A szövetségben betöltött pozíciója: Hakkoda dojo vezetője
Harcművészeti tanulmányai kezdete: 1996 február
Legmagasabb edzői végzettsége: kétéves középfokú edzői szaktanfolyam
Dojo: Tatami Centrum Bányai dojo

Edzések, amelyeken oktat:
Tatami Centrum Bányai dojo
Kedd-csütörtök: . 17.30-19.00 Gyermek csoport
Kedd-csütörtök: . 19.00-20.30 Felnőtt csoport
Tatami Centrum Hakkoda dojo
Hétfő-Szerda:. . .18.00-19.30 Grappling edzés

Fekete Sándor többéves birkózó és cselgáncs múlttal maga mögött kezdett el 1996-ban ju jitsu-val foglalkozni a Tatami Centrum-ban Berkes Lászlónál. Felesége és fia is járt az edzésekre. Kivételes fizikuma és kemény munkája, hozzáállása eredményeképpen a klub oktatója lett. Sanyit leginkább a földharc, a grappling érdekli, úttörő munkát végez, mely a szövetségben is nagy jelentőséggel bír.

Kyu vizsgáit felkészülten tette le, 2004-ben és 2009-ben vizsgázott a barna öv fokozatokra, 2010 nyarán a Jubileumi Táborban pedig az 1. danra. Eközben folyamatosan továbbképzi magát és tanítványait, rendszeresen indul, indulnak a versenyeken és kiváló eredményeket érnek el. A FILA- Grappling versenyeken a klub csapata rendszeresen jól szerepel. 2010-ben a FILA-Grappling Veterán Világbajnokságon Gi és NoGi versenyszámban is Világbajnok lett. Sándor komoly szerepet játszik a szövetségen belül a grappling oktatás és versenyzés kialakításában. Kiváló kapcsolatot alakított ki a hazai brazil ju jitsu klubok vezetőivel, oktatóval, több klubbal is rendszeresek a közös edzések.

Keresés