Tatami-támogatás Nagykanizsán

A Magyar Ju Jitsu Szövetség tatami-támogatásának köszönhetően új dojoban tudja folytatni edzéseit a Nagykanizsa II dojo.

A Magyar Ju Jitsu Szövetség tatami-támogatásának köszönhetően új dojoban tudja folytatni edzéseit a Nagykanizsa II dojo. Az alábbiakban Varga György beszámolóját olvashatjátok.

A Szövetségünknek köszönhetően lehetőségünk nyílt egy új, minden harcos igényét kielégítő dojo létrehozására. Az előző helyen a Magyar Judo Szövetség termében tartottuk heti kétszer az edzéseinket, ám az időbeosztása és zsúfoltsága miatt a váltás mellett döntöttünk. Seres mesternek ötletemet felvázolva egyből segített és támogatta elképzelésünket 46 db tatamival. A terv az volt, hogy egy számunkra bármikor elérhető, fikszen letatamizott teremben eddzünk. A mostani dojo Nagykanizsa keleti városrészében, a Hevesi úton lévő szolgáltató ház aljában helyezkedik el. A termet Kiss Melinda tornász, személyi edzővel karöltve hoztuk létre. A közel 80 négyzetméteres letatamizott termen kívül van egy öltözőnk, komplett vizesblokkunk zuhanyzóval. Az előtérben áll egy gerincnyújtó pad, ami kifejezetten hát-és gerincproblémákkal küzdők számára nagy segítség. A teremben számos erőfejlesztő, rehabilitációs és kimondottan küzdősport eszköz van, trx kötél, medicin labda, bordásfal, majomlétra, szobakerékpár és természetesen pajzsok, zsákok, súlyzók. A másfél órás edzéseink hétfőn, szerdán, pénteken 19 órától kezdődnek, illetve hétvégente megbeszélés alapján. Jelen pillanatban a dojoban egyelőre nagyjából tízen járunk. Az alsó korhatár a 15 év és a fő elképzelésünk a harcos, a Kelemen Ryu Ju Jitsura jellemző működő technikák gyakorlása. Az edzéseinket rendszerességgel látogatják más irányzatok harcosai, akiket nagy tisztelettel fogadunk és a legnagyobb alázattal tanulunk egymástól.

Osu
senpai Varga György

Dojo Nagykanizsa 1n

Dojo Nagykanizsa 2n

Dojo Nagykanizsa 3n

Dojo Nagykanizsa 4n

Keresés