2009

- Az év elejétől egységesítettük a ju jitsu írásmódját, ezentúl mindig két szóban, kötőjel nélkül írjuk.
- Januárban az index.hu első alkalommal foglalkozott a Szövetséggel, megjelenik az elnökváltásról szóló hír az új kommunikációs referensüknek köszönhetően.
- Februárban a Rádió 17 interjút készített Berkes Lászlóval.
- Májusban a www.swatportal.hu interjút készített shihan Kelemen Istvánnal.
- Megjelent a 21 szamuráj című könyv, melyben Magyarország 21 vezető harcművészével készített interjú szerepel. A 21 mester egyike Kelemen István.
- Júniusban sensei Füvesi Sándor megrendezte a Hódmezővásárhelyi dojo 25 éves jubileumi ünnepségét. Ebből az alkalomból shihan Kelemen István 1. dan fokozatra léptette elő a klub alapítóját és első vezetőjét Czeglédi Nándort és második dojo-vezetőjét Meszlényi Andrást.
- Július 1.-én elindult Szövetségünk megújult honlapja.
- Júliusban ismét Balatonfenyvesen rendeztük meg a Nyári Táborunkat. A világszövetség elnöke, soke Giacomo Spartaco Bertoletti soke rangra emelte Kelemen Istvánt.
- A Nyári Táborban sikeresen vizsgázott 2. dan fokozatra sensei Galisz Péter, 1. dan fokozatra Szűcs Róbert.
- A Nyári Táborban soke Kelemen István előléptette sensei Berkes Lászlót 5. danra és shihan rangra, sensei Füvesi Sándort 4. dan, sensei Seres Károlyt 3. dan, sensei Tóth Csabát 2. dan, Kovács Gábort 1. dan fokozatra.
- A Nyári Tábor idején első alkalommal foglalkozott a Szövetségünkkel a HírTv, az esti Híradóban beszámolót közöltek a táborról.
- Szeptember 1-től beindult a Tatami Pályázatunk, az első évben 20 tatamit helyeztünk ki.
- Soke Kelemen István megfosztotta minden fokozatától és kinevezésétől Zöllei Zoltánt.
- Decemberben küldöttgyűlést tartottunk, mely hozzájárult a Monorierdői és a Tápiószelei dojo hivatalos szövetségi dojo-vá válásához.

Keresés